Att skriva Ordet

Ladda ner en flyer och lägg ut där folk rör sig! Flyer i A4.

Djurgårdskyrkan (2)

Evangelium ordnar skrivverkstad i sommar i Djurgårdskyrkan som ligger mitt mellan Skansen och Gröna Lund. För dig som skriver och läser, som vill skriva och har saker att säga – gråt inte, organisera dig!

Du måste inte ha akademiska poäng eller vara publicerad sedan tidigare, men du ska vilja jobba aktivt med din text. Skicka ett litet arbetsprov så att vi får lära känna dig lite som skribent i förväg. Grupperna blir små och nivågrupperade.

10 platser till varje tillfälle finns att boka i förväg. Några platser till hålls öppna för spontanbesökare.

Några tillfällen gästas av en hemlig inspiratör med lång erfarenhet av dagens textgenre. Hemlig eftersom det är du och ditt skrivande som skriver som står i fokus för dagen och inte ett affischnamn. (Men det kan ju hända att informationen sipprar ut framöver ändå…)

(Obs! Ändring av datum)
4 Juli DEBATT – med en gäst
11 Juli PSALM – med en gäst
18 Juli RECENSION – kreativ skrivverkstad
25 Juli PREDIKAN – med en gäst
1 augusti DIKT – kreativ skrivverkstad

Kostnad per tillfälle 100 kr. Anmälan till sofia@tidskriftenevangelium.se, först till kvarn.

Arrangör: Tidskriften Evangelium och Oscars församling.

Om Att skriva Ordet. 

pennkors svart udd

Evangelium genomför under 2014 flera offentliga arrangemang under rubriken Att skriva Ordet. I januari hölls ett vintermöte i Uppsala tillsammans med Uppsala domkyrkoförsamling och Sensus, och till hösten planeras samarbete med Skara stift. I sommar ordnar Evangelium skrivverkstad tillsammans med Oscars församling, i Djurgårdskyrkan mittemellan Gröna Lund och Skansen.

Kontakt: sofia@tidskriftenevangelium.se

Comments are closed.