Läsecirkel: Kerstin Norborg, Min faders hus

På måndag börjar redaktionen för Evangelium läsa Kerstin Norborgs roman Min faders hus. Det är en favorit hos oss som det ska bli kul att möta igen. Kerstin Norborg är en författare som vi ska försöka ta ett bredare grepp om under våren, får se hur vi går vidare efter första boken. Men vi börjar alltså med denna moderna klassiker.

Du som vill vara med och läsa kan börja med att leta upp boken på ditt bibliotek. Den finns både som vanlig bok, talbok och som e-bok.

Vi hörs på måndag!

(Inom parentes: boken med snarlik titel, I min faders hus av Mauritz Edström, är också en fruktansvärt läsvärd bok. Minns gärna den till en annan gång!)

This entry was posted in Läsecirkel, Rum. Bookmark the permalink.

7 Responses to Läsecirkel: Kerstin Norborg, Min faders hus

 1. Leo Holtter says:

  Har satt min läsplatta på laddning. Jag hänger gärna på. Det var länge sen jag deltog i en läsecirkel:

 2. Leo Holtter says:

  När jag läser inlägget lite bättre upptäcker jag att det är redaktionen som ska läsa boken. Mitt misstag.

 3. Jag ska leta upp den i hyllan. Klart jag har den. Läste den för något år sedan när jag flyttade hit till den prästgård Arvid i boken lever i. Läser vi någorlunda långsamt, så kommer jag hänga med.

  • Sofia Lilly Jönsson says:

   Mäktigt. Klart du ska vara med. Vi får testa ett tempo med första dagens sidor och se om det funkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>